Marinad till grillspett

 
 
 
I fredags blev det grillat här hemma. En flaska gott Amarone vin öppnades och vi njöt på altanen i värmen. Pratade om gamla minnen, resor som vi gjort m.m. Underbara föräldrar ♥
Marinerade köttet en god stund innan vi gjorde klart grillspeten som vi varva med parika, lök, kött och svamp. 
 
Marianad till grillspeten
 
2 dl rapsolja 
3 krm chiliflingor 
1 lime 
2 msk mango chutney 
1 tsk soja 
1 tsk salt 
2 st vitlöksklyftor 
 
Gör så här: 
Blanda olivolja, chiliflingor, mango chutney, soja och salt i en stor skål. 
Pressa i saften från 1 lime och pressa i vitlöksklyftorna. 
Lägg ner köttet i marinanden och blanda runt. 
Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen i ca 1-2 timmar. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0