Kycklinggryta

 

4 st  kycklingfiléer
olja att steka i
10 st  champinjoner
1 st  röd paprika
2 msk  grönsaksfond
2 msk  tomatpuré
2 st  vitlöksklyftaor
1 st  röd lök
1 st  purjolök
1 ask  cocktailtomater
2 dl  mellangrädde
2 msk  apelsinsaft
salt och peppar

Chiliflakes
Curry

Skär kycklingfileerna i lagom stora bitar. Skölj och dela alla grönsaker i bitar. Fräs kycklingbitarna och lägga sen över bitarna i en gryta. Stek alla grönsakerna förutom tomaterna och lägg över i grytan. Krydda med salt, peppar och valfria kryddor, vi valde curry och chiliflingor. Häll i tomatpure, grädde, saft, fond och låt koka i 15 min. Lägg i tomaterna och låt de bli varma. Servera med ris!! Mums!!!

Trackback
RSS 2.0