Ostfyllda kycklingfiléer



Ostfyllda kycklingfiléer i sås med råris och sallad som tillbehör.

Ingredienser:
4st kycklingfiléer
1 st röd paprika
purjolök
grönmögelost eller västerbottenost
en skvät grönsaksbuljong (flytande)
ca 2tsk sambal oelek
1 paket bacon
chilipulver
5 dl mellangrädde
salt
peppar

Gör så här:
Fina till filéerna. Snitta dem, lägg i valfriost och linda sen med bacon. Bryn av filéerna på hög värme i lite olja.  
Blanda ihop såsen (grädde, sambal oelek, chilipulver, buljong, salt och peppar). Skär purjolöken och paprikan i strimlor och lägg i en ugnsfast form. Häll över såsen och lägg sedan på kycklingen.Ca 20 min i 225 grader och kycklingen är klar. Servera med råris och en god sallad.
Trackback
RSS 2.0