Pappardelle med svamp och bacon



350 gram färsk pappardelle
2 paket bacon
2 msk olivolja
1 tsk salt
300 gram skogschampinjoner
svartpeppar
2 tsk kalvfond
en klick smör
Garnering:
persilja
parmesan

Fräs bacon knapriga i en stekpanna. Låt baconet rinna av på en bit hushållspapper.
Koka pastan enligt recpet.
Dela svampen i bitar. Stek svampen i olivolja i ca 5-10 min. Krydda med salt, peppar och fond.
Vänd ner pastan och baconet i svampen. I med en klick smör och blanda runt.
Ta av pannan från plattan och strö över lite persilja.
Klar att servera.

Original receptet från Allt om mat, här.


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0