Datorn har kraschat

Min kära lilla datorn som inte ens är 1år gick tyvärr sönder nu i helgen. Mina goa föräldrar lånade datorn för att kunna spela musik under deras fest. Av någon KONSTIG anledning gick datorn sönder och skärmen är kass. Jag tycker att man tydligt såg att någon kommit emot skärmen väldigt hårt men ingen hade gjort något :S
Skyller inte på mamma eller pappa för de hade sagt något om det hade varit dem som råkat göra något. Men men ingen dator på ett tag och man känner sig väldigt handikappad.

Passar på att surfa lite och betala räkningarna på Fredriks dator när han ändå är iväg på AW. Hans dator är kopplad till Tv:n vilket gör att man inte kan surfa under tiden man har den igång, kass tycker jag =)

Fredrik skulle se om man ev. kunde fixa hans gamla Mac till mig. Glad sambo!!

Trist att inte blogg-appen fungerar än

Massor med bus

Min lille gosse

Självklart med bus när vi kommer hem från jobb.
Med sin favoritleksak och favorit bus.


Kebabtallrik med sötpotatispinnar


Sydafrika - here we come

Tjoohoo!! Sydafrika är nu bokad! LÄNGTAR !!

Safari, vingårdar och mycket mer. Bara ca 5 månader kvar. Det går snabbt. Med tanke på att det är 8 månader sedan jag träffade Fredrik. ❤ vad tiden går fort. Var tar månaderna vägen?

Nu ska det köpas en massa böcker. :)


Friterad spätta med ångkokta grönsaker



Igår testade vi att fritera i rapsolja. Och det resultatet blev mycket bra. Till middag blev det friterad spätta, lökringar och ångkokade grönsaker och potatis. Kanske inte den nyttigaste middagen men gott var det.

3-rätters middag







I fredags fixade jag en 3-rätters middag till min kärlek. Myspys deluxe

Det blev vitlökssoppa till förrätt. Sen blev det oxfile med ugnsbakade potatis och bearnaise fluff. Till efterrätt blev det önskemål om glass och så fick det bli. Glass med jordgubbar och vanlijgrädde.

En mysigt kväll med god mat.

Blommor till helgen

Alltid lite extra mysigt med nya blommor till helgen. Pioner luktar så fräscht och gott.


Frukost och leta bostad


<3


Söndag

Igår mådde jag inte alls bra så jag fick tyvärr ställa in boule med Nilssons kollegorna. Stannade hemma i soffan och tyckte synd om mig själv. :)

Nu gäller det att börja spara på riktigt riktig inför den stora resan. Jag är taggad och här ska inte pengarna spenderas på skit. Alla små besparingar är bra!!

Fredrik sitter hemma och jobbar så jag låter honom sitta i lugn och ro hemma. Jag tänkte ta en snabb fika med mamma sen kolla hämta till inspiration till hemmet.

Idag mår kroppen lite bättre men är fortfarande inte 100.


Testade viner



I fredags satte vi igång med vår "vinprovning". Ska försöka att testa ett nytt vin varje helg eller varanan för att lära sig vad man tycker om och för att man inte ska fastna vid samma vin. Första vinet blev ett Riesling från Australien som var mycket gott och passade utmärkt till vår middag.


Hemsidorna

Igår fick jag äntligen klippt av mina slitna toppar och fick det uppklippt rätt mycket. Är sugen på att klippa lite till men väntar ett tag.

Fredrik jobbade sent så när han kom hem vid åtta stod maten på bordet, fajitas. Super enkelt men så gott.

Sen fick jag äntligen tid att fixa med min egna hemsida som jag egentligen velat ha igång den 1 juni men får satsa på sensommar istället. Har haft för mycket att göra helt enkelt. Sen fick jag fixat med min och Fredriks hemsida också.

Idag väntar husvisning i Vellinge :)
Spännande!!


Planering


Sitter och planerar inför en afternoon tea-bjudning för min vänner. Listan med bakverk är klar men nu ska allt bara inhandlas. Har hittat ett par bra sidor men vågar inte skicka ut några inbjudning än. Skoj skoj =)


Visning

På torsdag ska vi på visning av er hus strax utanför Vellinge :) skoj skoj

Vi missade detta huset som hade visning i söndags men jag hade gärna sett detta huset också!


Inspiration

I det aktuella numret av allt om mat, stor grillspecial fanns det som vanligt en massa goda recept. Som dessa två smarriga recept. Får se om jag får tid att baka till helgen:)


Nelly



Lite fräscha sommarplagg påväg till Spångatan =)

Måndag



Nu slappar jag i soffan med te och nya numret från Allt om Mat.

Skopunkten




Åkte till skopunkten efter jobb för att kolla efter ett par billiga jobbskor och hittade dessa två godingar. Två grymt snygga pumps som kommer att användas flitigt under sommaren. Och så hittade jag ett par svarta skor med låg klack till jobb. Perfekt, 3 par skor för 498kr. Tack tack !!

Hamburgare


Söndag



Lugn söndagsmorgon med frukost framför Nyhetsmorgon.
Söndagen spenderas hemma efter att vi hämtat hem vår lilla katt. =) Som nu äntligen är bra i magen igen.


Kiviks Musteri



Bara för flaskan =)



Det blev en hel del jucie från Musteriet och även lite cider och två flaskor alkoholfritt sommarvin.
Perfekt för våra utflykter.

Österlen med min kärlek







































Jag hämtade upp Fredrik hemma efter jobb i fredags. Han hade packat och planerat hela dagen ♥
Vi trodde att vi var helt fel ute när vi körde dit för kartan via Iphonen ville att vi skulle göra grusvägar den sista biten. Men vi kom fram till Agda Lund som var ett super mysigt B&B. Åt lite gott som Fredrik hade plockat med sig, blev mycket glad och överraskad. =) Tog bilen till Kivik och sen vidare till Vitemölla där vi tog en promenad längs stranden. Mysigt mysigt.

Lördagen började med god frukost ute i trädgården. Sen blev det Kiviks Musteri, Buhres, Vitemölla, fika med C & P, Lövgrodor, Stenshuvud och Prästens badkar.



Planering

Sitter och planerar inför hösten:) tjoohoo!! Bara lite saker som ska falla på plats innan det är 100 % :)

Längtar !!!
Safari, vingårdar, sol, värme, god mat, ÄVENTYR och min kärlek.


Fiske med vänner

Ikväll så var vi ute i Klagshamn med Sussi och Chris. Underbara vänner! Ingen fisk men det är så avkopplande vid havet. Bättre tur nästa gång.

Ser fram emot utflykter i sommar :)


Möllan

Tog en runda med bilen för att bl.a. köpa lite fisksaker. Skulle tagit hem en byrå men jag glömde nycklarna så vi körde till Möllan och åt lunch.


Godmorgon Sverige

Vi sov länge idag, det behövde vi. Låg kvar en stund och snacka och hade bara det mysigt i min älsklings famn.

Fixade en liten frukost till oss framför Nyhetsmorgon, ett måste på morgonen!


Desperate Housewives

Igår var det avslutning av Desperate Housewives. Det blev jag och Emelie, Jolie och Robban :) de andra tjejerna kunde inte. Vi hade det mysigt, drack te och åt muffins och negerbollar. Så underbart mysigt att gosa med bebis, tiden går så himla fort.

Jag hade gjort rabarbermuffins till oss, slutet på DH var lite konstigt tyckte jag men men. Tänk att vi träffats nästan varje tisdag sen 2008 :)


Monday



Igår var det änligen dags lite stryketräning. Skönt att ha gymmet så nära efter jobb =) Det blev även en runda i solariumet, rören var nya så det var kanon.
Väl hemma stod Fredrik för maten och det blev kycklinggryta med ris (blomkål för min del). Jag körde två maskiner tvätt och städa lite här hemma.
Sen njöt vi i soffan en tag med te, vindruvor och lite choklad.

Vellingeblomman






Det blev en runda till Vellingeblomman när vi var klara i Tygelsjö. Hittade en massa fina växter men det finns ingen plats över på balkongen.

En Apelsintimjan och en liten ros fick följa med hem.

Vår lilla odling





Våra chiliplantor börjar bli riktigt höga nu och har en massa blommor. Här kommer det växa chili i massor. Det första vi kommer att jag är att torka en del av chilin och bl.a. göra en smaksatt olja.

Höllviken






En runda till Höllviken innan vi körde hem. Jisses det vad det blåste men en mysig avslutning på dagen. Älskar våra små utflykter.

Utflykten till nästa helg är redan planerad och bokad. Hoppas på väldigt bra väder på Österlen. =)
Kommer bl.a. att hälsa på min kära arbetskamrat i Vitemölla.

Fortsättning med projekt soffbord



Vi var inte riktigt nöjd med resultatet med målningen. Slipmaskinen åkte fram och resultatet blev lite bättre. Rollern var kass så vi åkte till Svågertorp för att köpa lite nya målarsaker och hem kommer vi med nya rollers och en färgspruta. När vi väl fick rätt mängd färg var det bara att köra. Riktigt skoj men det gällde att köra full utrustning med munskydd och jag ville även ha skyddsglasögon. Är så rädd om mitt skadade öga och även mitt friska. Nu får vi se på onsdag vad vi tycker. =) Alltid roligt med nya saker.


Klagshamn by night



Vi tog en runda till Klagshamn igår kväll, åkte ut vid nio och var hemma vid elva. Mysig kväll med solnedgången med sambon ♥

Vår gosse







I lördags innan vi åkte ut en runda till Klagshamn


Penseer







I veckan köpte vi lite blommor till balkongen och vi fick två höga blommor av mamma. det var hög tid att ta bort våra penseer från balkongen. De var otroligt hög och saxen åkte fram. Fint i två små syltburkar från IKEA.

Brandutbildning



Brandutbildning med jobb i veckan. Första gången för mig och det var riktigt roligt att få prova på att släcka en "brand". Mycket intressant och en väldigt bra utbildning.

RSS 2.0