Hemlagad musli med äpplejucie
Fick ett ryck och gjorde lite musli. Det var ett tag sedan jag gjorde musli, kan inte komma ihåg när jag gjorde det senast. Igår försökte jag något nytt nämligen med lite äpplejucie. Själv tyckte jag att äpplesmaken blev lite klen så nästa gång blir det lite mer jucie i honungsblandningen.
Musli med äpplejucie
5dl havregryn
1dl solrosfrön
1dl pumpakärnor
0,5dl linfrön
2dl hasselnötter
2,5dl valnötter
1dl kokosflingor
1,5dl gojibär
1,5dl vatten
1dl äpplejucie
0,5dl flytande honung
Gör så här:
Rör ihop alla torra ingredienser förutom bären.
Blanda honung, vatten och äpplejucie i en skål.
Häll ner honungsblandningen i de torra ingredienserna och rör om ordentligt.
Strö ut på en bakplåt och rosta i ugnen på 175 grader i ca 20min. Rör om var 5:e minut.
Låt svalna innan du rör ner bären.
Kommentarer
Trackback