Burgare med mozzarella och parmaskinka
Idag stod min älskling för maten, det blev burgare med mozzarella, kantareller och parmaskinka. Mums mums!
Burgare med mozzarella och parmaskinka
500gram nötfärs
250gram kantareller
salt
svartpeppar
1st hackad chili
smör
riven mozzarella
ruccola
4st skivor parmaskinka
hamburgerbröd
1st tomat
Gör så här:
Stek rensade kantareller i en torr stekpanna. Vänta till kantareller slutat vätska sig.
Stek sen kantarellerna i en rejäl klick smör.
Blanda ihop färsen, salt, peppar och chili i en bunke.
Forma till 4st burgare.
Stek burgarna i smör ett par minuter på varje sida.
Strö över mozzarella som får smälta in i burgaren.
Färdigt att servera. Denna ordningen körde jag med: bröd, ruccola, burgare, skinka, skivad tomat och toppa med kantareller.
Kommentarer
Trackback