Burgare med mozzarella och parmaskinka

 
Idag stod min älskling för maten, det blev burgare med mozzarella, kantareller och parmaskinka. Mums mums! 
 
Burgare med mozzarella och parmaskinka 

500gram nötfärs 
250gram kantareller 
salt 
svartpeppar 
1st hackad chili 
smör 
riven mozzarella 
ruccola 
4st skivor parmaskinka 
hamburgerbröd 
1st tomat 
 
Gör så här: 
Stek rensade kantareller i en torr stekpanna. Vänta till kantareller slutat vätska sig. 
Stek sen kantarellerna i en rejäl klick smör. 
Blanda ihop färsen, salt, peppar och chili i en bunke. 
Forma till 4st burgare.
Stek burgarna i smör ett par minuter på varje sida. 
Strö över mozzarella som får smälta in i burgaren. 
 
Färdigt att servera. Denna ordningen körde jag med:  bröd, ruccola, burgare, skinka, skivad tomat och toppa med kantareller. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0