Bruschetta

Igår blev det bruschetta till förrätt. Körde med mynta istället för basilkia. Gott och friskt men att göra med basilika är mycket godare. Till varmrätt hade vi Biff Wellington, recpet på det kommer imorgon.
Bruschetta:
4 st skivor lantbröd
3 st tomater
1 st röd lök
3 st vitlöksklyfta
ca 10st myntablad / basilikablad
1 msk olivolja
salt
1 msk olivolja
salt
Gör så här:
Lägg fram tomaterna i god tid så att det blir rumsvarma. Finhacka tomaterna och löken. Lägg i en skål och blanda.
Lägg fram tomaterna i god tid så att det blir rumsvarma. Finhacka tomaterna och löken. Lägg i en skål och blanda.
Tillsätt olivolja, (2 st) pressad vitlök och salt. Hacka myntabladen/basilikabladen och blanda ner i skålen.
Grilla brödskivorna eller stek i grillpanna.
Dela 1 st vitlök och gnid snabbt in på brödskivan och på med röran.
Kommentarer
Trackback