Torskpaket med vårlök och bladspenat
I förra veckan gjorde jag fiskpaket till mig och pappa med torskrygg, bladspenat, ost, tomater och lite till. Riktigt gott blev det får jag säga. Till det hade vi en sallad med massa fetaost och en kallsås på Tursik yoghurt, honung, svartpeppar och citronsaft. Här har ni recpetet på mina torskpaket.
Torskpaket med vårlök och bladspenat
4 pers
4 st torskryggar
2 st gula vårlökar
200 gram bladspenat
8 st cocktailtomater
ca 3 dl riven ost
1 citron
smör
citronpeppar och flingsalt
4 st ark alu.folie
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg torskrygg på varsitt alu.folie ark.
Hacka vårlöken och bladspenat.
Skiva citronen så att du får 4 st skivor.
Fördela 1/4 del av vårlöken och spenaten på torskryggen.
Dela och lägg på cocktailtomater.
Dela en skiva citron på två. Lägg på spenaten.
Pressa över lite citronsaft och krydda med citronpeppar och salt.
Lägg en rejäl klicksmör i varje paket.
Pressa ihop alu.foliet till ett paket.
In i ugnen i ca 15 minuter.
Ta ut fisken, öppna upp paketet och strö över lite riven ost.
Stäng av ugnen och ställ in fisken i ugnen i ca 5 mintuer, tills osten är smält.
Kommentarer
Trackback