Gratinerade musslor

 
 
Dessa blev väldigt populära igår och de blev riktigt goda. Hittade receptet på Zeta's hemsida. Men gjorde om lite i receptet och gjorde mig egna lilla variant. 
 
Gratinerade musslor 
 
400 gram vitvins kokta musslor 
1 dl riven parmesan 
2 st vitlöksklyftor 
1 (liten) schalottenlök 
1 msk finhackad persilja 
2 msk olivolja 
 
Gör så här: 
Sätt ugnen på 225 grader. 
Skala och finhacka löken. 
Blanda parmesan, lök, olja och persilja i en skål. Pressa i vitlöksklyfotna och blanda. 
Knäck musslor, kasta det överblivna skalet och lägg musslorna i en ugnssäker form alt. plåt. 
Fördela blandningen på varje mussla. 
Gratinera i ugnen i ca 10 minuter, tills osten smält. 
Låt musslorna svalna ett par minuter innan servering. 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0