Parmalindade räkor

 
 
Så himla gott, nya favoriten här hemma. Hade kunnat äta hur många som helst. Skinkan passar utmärkt till räkorna. 
 
Parmalindade räkor 
 
10 st stora räkor, gärna med stjärten kvar. 
5 st skivor parmaskinka 
saft från 0,5 st citron 
 
Gör så här: 
Pressa citronsaft över de tinade räkorna. 
Dela skinkskivorna på mitten. 
Linda räkorna med en liten bit skinka. 
Hetta upp en grillpanna. 
Jag körde en torrpanna men man kan nog ha i lite olja om man vill. 
Stek räkorna snabbt, en liten stund på varje sida. Skinka ska gärna få lite färg. 
Klart att servera. 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0