Nyheter


Cocktails ....

Imorgon är det party och jag är i fullgång med att packa en liten väska. En cocktail ska med och ja .... vad ska man svänga ihop??? Kanske en Apple Cosmoplitan eller ska man göra en blåbörsmojito? Kläderna är klara eller de olika alternativen sen får man se vad man väljer imorgon. Får nog gå ner och leta bland spritflaskorna nu.

TGIF !!

Revenge



Idag har jag varit duktig kört ett styrketräningspass på jobb. Ett ordentligt magpass som känns verkligen känns nu efteråt och troligtvis sitter det i även imorgon.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en kopp Kusmi Tea, lite mörk choklad och ett avsnitt Revenge. Har inte sett de tidigare avsnitten men ska se om det är något som passar min smak.


En som saknat mig



En liten grå varelse som saknat mig. ♥

Pildammarna



För att piggna till i söndags så drog jag på mig Fredriks jacka och min promenix skor för att ta en runda runt Pildammarna. Riktigt härligt väder, vindstilla och lagom kallt. Jag måste verkligen komma igång med löpningen detta året, sa att jag skulle börjat förra året men detta året gäller det. Det enda som saknas är ett par nya löparskor och kanske ett litet pannband. Sen är det bara att ge ut sig på löparslinga.

Strax efter lunch stack vi iväg till Helsingborg för att kolla på möbler men där var inget som passade. Innan vi körde hem till Malmö blev det lite shopping och lunch på IKEA.


Bagels med kyckling och curryröra



I helgen blev det kycklingbagel till lunch. Köpte färdiga bagels på Mormors bageri, stekte kyckling och rörde ihop en curryröra. Mycket godare i verkligenheten, bilden blev inte så bra. En lagom god och smidig lunch.

I lördags var vi bortbjudna till Fredriks kompis där alla skulle ta med någon typ av plockmat. Vi rörde ihop en skagenröra och stekte lite brödskivor. En god och het skagenröra med räkor, turkisk yogurt, vitlök, rödlök, chili, citronsaft och ytterliggare lite chili.

Fick testat något nytt i Tequila väg. Kanel, tequila och apelsin. Och jag som gillar tequila, perfekt. Mycket mycket godare!!

Ibland får man



Träffade Linda över en fika i fredags. Det blev såklart Chai Latte eftersom vi träffades på Espresso House och sen synda vi med en liten kaka, det var ju helg. Härligt att få snacka av sig lite och bara lyssna. Sen åkte jag hem för att pussa på Pintos.

Ett litet snedsprång



Dags att börja lasa på en ny bok och det blir Ett litet Snedspår av Denise Rudberg. Fick den av Bekki i julklapp och jag tror att den är riktigt bra. Igår läste jag ut boken Att älska som en porrstjärna, en riktigt bra bok. Har du inte läst den så gör det!

Sen tänkte jag köpa den nya boken av Lars Kepler Eldvittnet, hans två andra böcker är kanon bra. Böcker som man inte kan släppa.Det spelar inte roll hur trött man är får man vill inte lägga boken ifrån sig.


Mmmm inte fel ..

Det är så himla roligt att klicka runt på hemnet för att se om det finns något roligt ute och för att få en massa inspiration.

Hittade bla denna lägenheten som jag inte var helt fel eller denna på Norra skolgatan.


Vill ha ...

Bänk Hugo cementtopp 3korgar vit


Tavla text Världen svart/vit 70*100*3cm


Johanna tipsade om en möbelbutik i Helsingborg eller strax utanför Helsingborg med fina möbler till kanon bra priser. Blev mycket sugen på att köra dit en dag och får se hur det passar med bil. Och vem som vill hänga med.
Hittade en del fina saker på deras hemsida bl.a. tavlan och skänken på bilderna. Är väldigt väldigt sugen på att inreda ett hem och det kliar i fingrarna ibland.

En sväng till Trademax i Helsingborg denna eller nästa helg kanske ....

Bebis

Igår var det första tjejkvällen på året. Tanken var att vi skulle vara hemma i Tygelsjö men det blev ändrade planer så det blev i Hammars Park istället. Just me and E. Kom dit vid sjutiden drack te, åt kanelbullar och snackade konstant i ett par timmar. Och så "höjdpunkten" att få känna på bebismagen. En nästan galen känsla att känna att något rör sig inne i min bästa kompis mage.

Nu är det dags att ge sig iväg till bussen.


Trelleborg - Husprojekt









Idag tog jag en tur ner till Trelleborg för att hälsa på Bekki och Jocke i deras hus. De var i fullgång med att riva tapeter och att måla. Himla roligt att få se det innan allt blir klart. Det kommer bli väldigt mysigt och fint. Tapeterna de valt till sovrummet, arbetsrummet och till hallen kommer bli skit bra. Blev väldigt väldigt sugen på att flytta nu så man kan få inreda. Tack för visningen =)


Fredagsmys



Har varit en mysig helg med god mat, mysigt sällskap och gott i glasen. I fredags blev det tacos och Fredrik fixade ihop en god drink. Igår försökte jag mig på Risotto men jag blev inte riktigt nöjd eftersom den inte blev så krämig. Vet inte vad jag gjorde fel men jag får göra om det en annan helg. Vi korkde upp en flaska vitt som jag fick av Björn på nyårsafton. Väldigt gott och fruktigt vin så jag får se var han fick tag på det.


Beach 2012 ??



Full gång med träningen och nu gäller det att hålla fast vid mitt schema.

Måndag = Styrka på jobbet
Tisdag = Vila
Onsdag = Spinning eller styrka
Torsdag = BodyStep
Fredag = Vila
Lördag = Vila eller Core
Söndag = BodyCombat

Igår stack jag iväg till gymmet och körde styrka i nästan en timme och det känns i överkroppen men det är en härlig känsla. Innan i veckan veckan körde jag styrketräning på jobbet. Har blivit en rätt lugn vecka men nu sätter jag igång.

Tygelsjö - Malmö, Malmö - Tygelsjö



Igår mötte jag och Fredrik när vi slutat för att äta lunch på Di Penco. En mysig liten restaruang på Roskildevägen nära Operan. Dagens pasta bestod av hemlagad pasta och salami i en super god tryffelsås. Först fick men ett jätte gott saftig bröd med ett fat med en super god olivolja. Blev väldigt sugen på deras pizzor så det får bli ett återbesök snart. De hade även en liten disk med olika salmi, ostar och oliver.
Har Ni inte varit där förut så gå dit!

Nu är väskorna ompackade, Pintos har fått miljontals pussar, rummet är städat och det är dags för en tur till IKEA innan jag åker hem till Fredrik. Trevlig helg!


Lillebror 21år





Pappa, Martin och Farfar



Självklart, Manchester United



Min stiliga bror



Nästan hela släkten samlad

I måndags var det min lillebrors födelsedag och det firades med paketer på morgonen och kaffekalas på kvällen.

Lockig igen



I onsdags var det dags att bli lockig igen och det är så himla skönt. Katarina på Clip Studion på jobb fixade det och innan i veckan blev även min kära mamma lockig. Grymt bra!
Precis innan jag började på Bellevue Park så permanenta jag mitt hår i Limhamn och lockarna har hållt väldigt bra men det var nu dags att få volym i håret och lockar i hela håret.


Varför inte??









Denna underbara vita lägenhet vid Drottningstorget hade jag inte tackat nej till! Härliga rum och en bra planlösning. En liten dröm och drömmar måste man ha!

Mäklare Våningen och villan

Öppen visning:
8/1 kl 14:00-14:30
15/1 kl 12:00-12:30
16/1 kl 18:00-18:30 

Måste säga att jag är väldigt sugen på en visning =)

Bilder: Hemnet.se / Våningen och villan


DKNY



Idag fick jag äntligen fixat min klocka som jag fick i 25års present av mina föräldrar. Klockan är rätt tung så känns lite konstigt men jag tycker väldigt mycket om den.

Första arbetsdagen på 2012 och det kändes grymt bra förutom att jag var himla trött på förmiddagen.
Tror att 2012 har många spännade saker att erbjuda. Men man vet aldrig hur året slutar.

2011 - 2012










Igår firade vi in det nya året i Tygelsjö i mina föräldrars lilla pub. Vi blev totalt 14personer och två små söta barn.
Tyvärr så glömde jag ta bilder på förrätten och huvudrätt men så här blev menyn:

Drink: Mojito Razz
Förrätt: Laxröra kavring och en liten smörgås med Skaldjursmousse
Huvudrätt: Helstekt oxfile, potatisgratäng, rödvinssås, svampröra och sallad.
Efterrätt: Mjölkchokladpannacotta med hallon.

En mycket lyckad kväll med sin underbara vänner.

2012 kommer bli ett bra år !!

RSS 2.0