Chokladmousse med daim

 
 
 
 
Cholkadmousse med daim 
 
ca 150 gram mjölkchoklad 
1 st dubbeldaim 
2 dl vispgrädde 
2 st äggulor 
 
 
Gör så här: 
 
Vispa grädden. Den ska inte bli för hård! 
Smält chokladen över ett vattenbad. 
Rör ner äggulorna i chokladen, ett i taget. 
Vänd ner den smälta chokladen i grädden. Rör tills chokladen blandat sig. 
Hacka daimen och rör ner i moussen.
Fördela i portionsskålar. 
Ställ i kylen, minst fyra timmar
 
 
Dekorera moussen med hackat daimchoklad, några hallon och citronmellis. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0